ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 18 μέχρι 24 Ιουλίου

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 22/7 και τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μην διαταράξετε φιλίες, σχέσεις ή συνεργασίες, καθώς πέρα από την ψυχική αναστάτωση και τις προσωπικές απώλειες που θα έχετε, θα αμαυρώσετε και την εικόνα σας. Ακόμη, ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε προσωπικές ή σε επαγγελματικές σχέσεις. Για αυτό, προσπαθήστε να επιστρατεύεστε την διπλωματική σας συμπεριφορά για να μην έχετε ανατροπές και ανακατωσούρες. Από την άλλη πλευρά όμως, αν είστε αποφασισμένοι να διακόψετε σχέσεις που έχουν τελματώσει εδώ και καιρό, ας είστε προετοιμασμένοι και για τις επιπτώσεις (κυρίως οι γεννημένοι από τις 17 – 19/1).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου φροντίστε να απαλλαγείτε από το άγχος και το στρες των τελευταίων ημερών. Αυτό θα το καταφέρετε με το να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε και να χαρείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φαίνεται ότι η τύχη σας χαμογελάει καθώς μια απρόσμενη πηγή εισοδήματος έρχεται στο κατώφλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από την Τετάρτη 22/7 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μην αφήσετε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στον χώρο της δουλειάς να έρθουν στην επιφάνεια ή να πλήξουν την εικόνα σας. Ακόμη, πιθανές σκέψεις για αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον όπως να αλλάξτε δουλειά, κατοικία κλπ. θα πρέπει να είναι προϊόν λογικής και ήρεμης σκέψης. Επομένως, πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε με ψυχραιμία τις επόμενες κινήσεις σας (κυρίως οι γεννημένοι από τις 15 – 17/2).
Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου αποφάσιζε τε μέσα στη ραστώνη του καλοκαιριού να το ρίξετε λίγο έξω με φίλους και να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες κυρίαρχο θέμα θα είναι η επίτευξη προσωπικών στόχων που οδηγούν και σε αλλαγή κοινωνικού status και οι οποίο μπορεί να αφορούν παιδιά, σύντροφο, εκκίνηση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή νέου αντικειμένου. Ακόμη, ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες σχετικά με φιλικό περιβάλλον, φιλοδοξίες ή γενικότερα την σταδιοδρομία σας. Ενώ, τα απρόοοπτα έξοδα ίσως να είναι η αιτία να πέσετε ψυχολογικά. Από την άλλη όμως, μπορεί να είναι και η αφορμή για να αναζητήσετε νέες λύσεις και προοπτικές. Στο χέρι σας είναι για το πως θα το χειριστείτε (κυρίως οι γεννημένοι από 16 – 18/3).

Από 22/7 και για ένα μήνα περίπου ξεκινάτε για να κάνετε κάποιες αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε καθημερινό επίπεδο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ανακοινώσετε κάποιες αποφάσεις σας σχετικά με την καθημερινότητα σας, καθώς από το πουθενά θα έχετε μια βοήθεια για να πετύχετε το επιθυμητό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact