ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 17 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντος σου! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από κοινωνικές επαφές, δραστηριότητες και χαρούμενες στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα αισθανθείς σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται ανέλπιστες και σπουδαίες ευκαιρίες, ερωτικές επιλογές, δυνατότητες για εδραίωση, έναρξη νέας σχέσης, πολλές κατακτήσεις, θαυμαστές, αλλά και ερωτικές στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν καυτές και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, πέρα από τις δικές σου υπερβολές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού, αλλά και συναισθηματική ανανέωση του δεσμού σου! Επίσης, τώρα, ίσως γίνει κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι απόλυτα αποδοτικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, έρχονται ξαφνικά έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θα έχεις έντονη, αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές και εύνοια σε γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και απρόσμενες χαρούμενες συζητήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα πετύχεις τον ερωτικό στόχο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε ευχάριστες στιγμές και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και επαγγελματικά, χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια σου, ώστε να πετύχεις στόχους!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact