ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Δευτέρα 25 Μαΐου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις το ερχόμενο διάστημα να τηρήσεις με αυστηρότητα το πρόγραμμά σου και να μην χαθείς σε ανώφελες δραστηριότητες, πολύ σύντομα θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει καθοριστικά. Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του στην Παρθένο, τα πράγματα θα βελτιωθούν σε ουσιαστικό επίπεδο για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να προλάβεις αρκετές παγίδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις όμως που θα κάνεις αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα, άτομα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και αυτή τη φορά η στάση τους θα είναι καθοριστικής σημασίας. Μην αφήσεις περιθώρια για δράση που οδηγεί σε αδιέξοδο, αντίθετα συγκεντρώσου σε όσα χρειάζεται, με σοβαρότητα και συνέπεια και σύντομα θα ανταμειφθείς. Ο δρόμος σου είναι προδιαγεγραμμένος περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεφύγεις, αγαπητέ Παρθένε, από όσα σε ταλαιπωρούν και να πετύχεις την καταξίωση που περιμένεις. Μην αφήσεις τις δυσκολίες που πέρασες να σε τρομάζουν. Η ζωή σου θα βελτιωθεί πολύ και με σταθερότητα. Το μέλλον θα σου χαρίσει δώρα και ικανοποιήσεις που δεν έχεις φανταστεί, με τρόπο πολύ πρωτότυπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις στις συνεργασίες ή στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact