ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 11 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξέρεις επιτέλους τι ακριβώς επιθυμείς και σήμερα το καταφέρνεις πολύ εύκολα! Αντιδράς όπως πρέπει στις καταστάσεις, τα γεγονότα, αλλά και στους γύρω σου! Γενικά όμως και με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου και κυρίως συγγενών σου! Διορθώνεται η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα, αλλά και συνεχείς απαιτήσεις, θα επιφέρει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα να αρπάξεις την μεγάλη ευκαιρία για μια νέα σταθερή, ουσιαστική και σοβαρή σχέση, ακόμα κι αν αυτή σου δοθεί, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και την οικονομική σου ασφάλεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, ουσιαστικά βρίσκεις τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να προσέξεις σε επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και προσβολές, χωρίς ωστόσο να το θες! Έχεις έντονα την ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγή! Όπως και να έχεις, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, γνωριμίες και τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ναι μεν, ο σύντροφος σου δείχνει να απολαμβάνει την ζωηρή ανανεωμένη συμπεριφορά σου, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία, προκαλεί τις αντιδράσεις του! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε υπερενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες, απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σχέσεις και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, αισθάνεσαι σίγουρα λιγότερο άγχος, αφού διαπιστώνεις πως πολλοί από τους στόχους σου, πραγματοποιούνται τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολα να πετύχεις στόχους και σχέδια! Πρόκειται για την ιδανική ημέρα, ώστε να επιδιώξεις μία επανένωση ή μία εκ νέου συζήτηση και θα διαπιστώσεις πως θα βγει υπέρ σου, η πρωτοβουλία σου! Πες ναι στην πειθώ και την διορατικότητά σου! Είσαι εμφανώς, ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και έτσι θα καταφέρεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το σεξ, το πάθος και ο ερωτισμός, θα είναι αυτά που θα απολαύσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου, αφού δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις και οικογένεια, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εσύ έτσι καταφέρνεις να πλησιάσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βρίσκεις τους ιδανικούς τρόπους για να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας τα πραγματικά τους πρόσωπα! Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact