ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Κυριακή 26 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες! Η πορεία των σταθερών σου διαπροσωπικών σχέσεων και τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική, απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει ωστόσο, μία ξαφνική χαρά από φίλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως τα αισθηματικά σου ζητήματα, δεν κινούνται όπως θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική. Κάποια ξαφνικά οικονομικά προβλήματα ή ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Ερμή-Δία, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, σε παρασύρει σε συμπεριφορές που σε εκθέτουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε κλονίσουν και θα σε ξαφνιάσουν μάλλον δυσάρεστα! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό και κοινωνικό εαυτό σου, ωστόσο παραείσαι αυθόρμητος και χάνεις αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές, που θα έχεις μέσα από φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με τα ρίσκα και ίσως το μετανιώσεις. Μην χρησιμοποιείς ρίχνεις ευθύνες και βάρη στους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα βγάλεις στην επιφάνεια θυμό, νεύρα και παράπονα, που κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από συναισθηματικές εκρήξεις, επιθετικότητα, ζηλοφθονία και παραλογές απαιτήσεις! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα σου φέρει ωστόσο, ένα αισιόδοξο νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση, πολύ πιθανόν να εκφράσεις με τον πιο λάθος τρόπο το παράπονο σου, ότι δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη! Συγκράτησε όσο μπορείς συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και έντονες απαιτήσεις στην ερωτική ζωή, γιατί τα πράγματα είναι εύθραυστα. Αν είσαι ελεύθερος, παίρνεις χαρά, μέσα από φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται η οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες, όσο είναι καιρός! Όχι σε καυγάδες εντός του εργασιακού χώρου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact