ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 11 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους, σε συμβουλεύει να ακούς άφοβα την αδιάψευστη διαίσθηση σου! Σήμερα το ένστικτο σου, σου λέει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις! Ωστόσο, απέφυγε να συμμετέχεις σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε εκθέσουν! Ιδανική ημέρα, για να τα βρεις με κάποιο άτομο, που είχατε τελευταία παρεξηγηθεί!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις, παλαιούς έρωτες και ψέματα! Η ημέρα φέρνει αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, μεγάλες αλήθειες που δεν σε συμφέρουν, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός σου θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν περίμενες καν, πως ενδιαφερόταν για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες! Από το πουθενά βρίσκονται λύσεις και ξεπερνιούνται δυσκολίες! Επαγγελματικά, πρέπει να δουλέψεις λίγο περισσότερο, αλλιώς θα αγχωθείς με τις εκκρεμότητες που τρέχουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα! Ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση σε κάθε τομέα! Οι φιλικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν, μετά από επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά και μία συνάντηση με έναν φίλο, που είχατε να τα πείτε καιρό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές επαφές και επικοινωνίες, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά διάθεση για έρωτα και συναισθηματική δράση! Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, για να πλησιάσεις και ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα μέσα από συζήτηση με τον σύντροφό σου, να βελτιώσεις τα πάντα στην σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά κερδίζεις μέσα από τις άψογες συναδελφικές σχέσεις που έχεις! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα, από το πουθενά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα και να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Καταφέρνεις και διορθώνεις λάθη, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού και παρόλο που πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη ευθύνες, εσύ θα βρεις τον τρόπο να περάσεις υπέροχα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, να έρθουν με ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι άκρως εποικοδομητική για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία, να μιλήσεις και να συζητήσεις ώριμα και λογικά με τον σύντροφο σου και να βρείτε μόνιμες λύσεις στα παρελθοντικά προβλήματα σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδέες και φιλοδοξίες και να πετύχεις! Οικονομικά, κάνεις οικονομία και ίσως στερηθείς κάποια πράγματα, αλλά είναι για το καλό σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact