ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία σκοπούς, στόχους και επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τα ακίνητα και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές προβληματικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συγκατοίκησης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πιθανή τώρα, αρκεί να κάνεις συνετά και σοφά βήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται! Πολύ πιθανόν να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών οικονομικών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια ή γείτονες! Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και έτσι θα πάρετε μία κοινή απόφαση, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις το φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία νέα σχέση, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων! Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ξαφνικές απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη, γήινη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Απόλαυσε το, χωρίς έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα, με μία νέα γνωριμία, διότι πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και μην παρασύρεσαι σε καυγάδες και τσακωμούς, για τους παραπάνω λόγους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, όπως και οικονομικά, κάνεις σοβαρά λάθη και θα έχεις αρνητικές συνέπειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact