ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 2 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής στους κοινωνικούς σου κύκλους! Με τις συμβουλές γνωστών και φίλων, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο, που διεκδικείς εδώ και καιρό! Είσαι ιδιαίτερα τυχερός, αισιόδοξος και κεφάτος, κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, μετά από μία ερωτική προσέγγιση εκείνου του συναδέλφου, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου τον τελευταίο καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να βρεις λύσεις, αφού σήμερα θα βάλεις γερές βάσεις στα όνειρα και στις επιδιώξεις που αφορούν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προοδεύεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου, η δυναμικότητα σου, η εγρήγορση σου και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά, πιθανόν να βγεις εκτός προϋπολογισμού σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, αποπνέοντας ώριμη γοητεία και σοφία! Η καλύτερη ημέρα για συμφωνίες, κάθε είδους είναι εδώ και οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, ώστε να βγεις κερδισμένος! Μπορείς τώρα, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα , σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες αξιόλογες και αξιοθαύμαστες γνωριμίες, όπως και για φλερτ, μέσα στο εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία και να απολαύσεις μία ήρεμη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα, με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή, για οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικές αποφάσεις και δράσεις! Η επιτυχία είναι εδώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, μπορείς να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών! Αλλάζεις φιλοσοφία ζωής, ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά, αποκτάς αισιοδοξία, περνάς υπέροχα και φυσικά βγαίνεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτισμός και η γοητεία που εκπέμπεις, δεν θα αφήσουν κανένα ερωτικό στόχο, αδιάφορο! Σαγηνεύεις εύκολα τον άλλον και έτσι κερδίζεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου, ανανεώνοντας την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές από τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, πετυχαίνουν σήμερα, λόγω της διορατικότητας σου! Οικονομικά, θα είσαι απόλυτα τυχερός και θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact