ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 24 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντι σου, στο Ζώδιο του Αιγόκερω! Με την ταυτόχρονη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Κάποιοι άνθρωποι, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και σε εκνευρίσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο, στο οποίο οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια, που μετά θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι μάλλον θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, αντιμετωπίζουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες, που οδηγούνται σε ρήξεις! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς λίγο παραπάνω σήμερα, ιδίως επειδή πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω και η ταυτόχρονη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε αναγκάζουν να ωριμάσεις άμεσα ώστε να μπορέσεις επιτέλους να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται όλο και περισσότερο! Ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος, θα χρειαστεί να κινηθείς με λογική, πρακτικότητα και οργάνωση και έτσι, να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν πιθανόν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε αυτόν και να τον κατακρίνεις ή να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές εξελίξεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέχεις τυχόν αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά προβλήματα θα έρθουν τώρα στον τομέα της εργασίας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω ξαφνικών υποχρεώσεων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Αιγόκερω και την ταυτόχρονη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για επαναστατικότητα, κόντρες και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την ήρεμη και ήσυχη ατμόσφαιρα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε άμεσα τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φλερτ και πες όχι σε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεχε πολύ σήμερα την ροπή σου για επιπόλαια λάθη και νευρικότητα, στον επαγγελματικό τομέα! Θα έρθουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά αν σκεφτείς ψύχραιμα, θα βρεις τις λύσεις που θες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact