ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 10 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ανανεώνει και ενδυναμώνει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, παρά τις εφήμερες χαρές του έρωτα! Δεν αποκλείεται μάλιστα τώρα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα από ποτέ, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά, απέφυγε τις ανούσιες σπατάλες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου προσφέρουν άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά και να περάσεις υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με ευχάριστες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα και αρκετές ξαφνικές πιέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Παρθένε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη και διορατικότητα, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος έχεις άπειρες ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς, αρκεί να μην κάνεις πάλι λάθος επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, αλλά απέφυγε νεύρα και επιθετικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με απαράμιλλη ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην δουλειά πέφτουν οι μάσκες κάποιων και αυτό θα σου ανοίξει τα μάτια για το μέλλον!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σε ωθήσουν σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές σου, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Επίσης, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες και φλερτ, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα σε απογοητεύσουν σήμερα! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο και την αναποφασιστικότητα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact