ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Σάββατο 23 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα προτεραιότητα σου είναι η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Ωστόσο, θα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος δυσαρεστεί! Επίσης μην αναλύεις στο μυαλό σου την παραμικρή λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και θες μόνο το τέλειο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το οξυδερκές και πρακτικό μυαλό σου, θα φέρει επαγγελματική επιτυχία! Πιθανόν σήμερα να υπάρχουν έξοδα για τους ανθρώπους που αγαπάς, αφού νιώθεις υπεύθυνος για εκείνους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις όλη την προσοχή πάνω σου, όμως αν κάποιος τύχει και αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι και υπερβολικά εύθικτος! Μπορεί να έχεις την τάση να δραματοποιείς τις καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπέρμετρο, αλλά κοινωνικά είσαι «έξω καρδιά»! Ζήσε την σημερινή ημέρα στο έπακρο και μην διστάσεις στιγμή να προβάλλεις τον εαυτό σου επικοινωνιακά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε ποθούν ή είναι ερωτευμένοι μαζί σου, αφού σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν μέσα από διαδικτυακό φλερτ! Απόλαυσε τις κατακτήσεις σου λοιπόν! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου, θα σε κακομάθει και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, βελτιώνονται σημαντικά, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας και του θάρρους σου! Οικονομικά ξοδεύεις αλόγιστα, λόγω υπέρμετρης γενναιοδωρίας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, αποφασίζεις να δείξεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφθεί σίγουρα κατά την διάρκεια της ημέρας, από τους ανθρώπους που σ’αγαπούν και αγαπάς! Σήμερα παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου κάποιες στιγμές, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη και σταθερότητα! Κι όμως, σήμερα μπορεί να έχεις ένα αξιόλογο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, στον επαγγελματικό τομέα, ανταμείβεσαι για την πλήρη αφοσίωση στις υποχρεώσεις σου! Κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact