ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου

ΛΕΩΝ
Πολλές οι αναπροσαρμογές που πρέπει να κάνετε σήμερα στα σχέδια σας. Μαζί με αυτά θα χρειαστεί αλλαγή και ο τρόπος που χαλάτε τα χρήματα. Αλλιώς σας βλέπω να μένετε σε χαρτόκουτο και αυτό γιατί έρχονται πολλά έξοδα το επόμενο διάστημα. Μην δίνετε καμία σημασία σε πρόσωπα που σας ενοχλούν και τα οποία δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία για εσάς. Μόνο τη διάθεση σας χαλάνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρέπει να είστε αυστηροί την Παρασκευή κυρίως με τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τους άλλους να ξεσαλώνουν πάνω σας γιατί έχετε καλή καρδιά. Πατάξτε οτιδήποτε σας ενοχλεί και δεν σας δίνει αυτό που αξίζετε. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας είτε και για το ταίρι σας. Και μην φοβάστε τίποτα και να θυμάστε πάντα πως και ο Άγιος φοβέρα θέλει.

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε την Παρασκευή. Από αυτές θα προκύψουν και ευκαιρίες και ωραίες ειδήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Αλλά θέλω λίγο υπομονή γιατί αυτά θα συμβούν από το μεσημέρι και μετά. Το πρωί λίγο μοιρολόι άνευ λόγου θα το έχουμε. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι πρέπει επιτέλους να απεγκλωβιστείτε από την εικόνα του τέλειου γιατί δεν υπάρχει και συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είστε ούτε και εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λεφτουδάκια τσούκου τσούκου έρχονται και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Βέβαια θα πρέπει να δουλεύετε σκληρά για να έρχονται αλλά έτσι είναι η ζωή άτιμη. Μην προχωρήσετε ακόμα σε επαγγελματικές αλλαγές γιατί δεν θα πάνε όπως περιμένατε. Εάν πρέπει να το κάνετε ίσως μετά το καλοκαίρι. Αισθηματικά κάτι πήγε να γίνει τις προηγούμενες ημέρες αλλά δεν πήγε καλά. Κάνατε καμία αυτοκριτική ή νάνι νάνι;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το γενικό αστρολογικό κλίμα δεν είναι και πολύ καλό, αλλά εσάς δεν σας πιάνει τίποτα όπως βλέπω. Τι να πω; Σκόρδα μπράβο. Αντιμετωπίστε όμως με μία μεγαλύτερη ωριμότητα αυτά που έρχονται στη ζωή σας, τα καλά για να μπορέσετε να τα εκτιμήσετε κιόλας. Αισθηματικά έχετε όλα τα φόντα να κατοικήσει στο σπίτι σας ή ευτυχία. Μην το χαλάσετε λόγω τρομαρά σας του φλογερού σας ταπεραμέντου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact