ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 28 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό έστω για τώρα, προσπάθησε να μην είσαι «ανοιχτό βιβλίο»! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Ξέρεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα και καταλαβαίνεις αμέσως, αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές, έμπιστο και αληθινό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε μία ιστορία παρασκηνιακή ή κρυφή, γιατί θα κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα νιώθεις κουρασμένος και αρνείσαι να δουλέψεις με σύστημα, γεγονός που θα φέρει πολλές εκκρεμότητες αργότερα! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές την σημερινή ημέρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση και τόλμη, αλλά σε καμία περίπτωση υπερβολική έπαρση ή ρίσκο! Διψάς για περιπέτεια, προσωπική προβολή και εμπειρία! Δεν φοβάσαι να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή, αλλά μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και θέληση! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και κανένας δεν θα καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και φλογερή γοητεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες εμπειρίες και καυτές στιγμές με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην εργασία και φυσικά πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά θα κάνεις λάθη στην διαχείριση λόγω βιασύνης ή ρίσκου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και δογματικές! Αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή και αν αποφύγεις… ξεροκεφαλιά, καταφέρνεις μέσα από επαφές, να μην μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις με σοβαρότητα και πλέον προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληροί αρκετές προϋποθέσεις των προσδοκιών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά, κάνεις πράξεις και δεν λες ανούσια λόγια και στην κυριολεξία, δεν έχεις μάτια για άλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία σου και η αποδοτικότητα σου! Οικονομικά, έρχονται από το πουθενά, έξτρα έσοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact