ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Κυριακή 18 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και απλά, λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές και επαφές! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αφού μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου για τα πάντα, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου και της ισχυρής πειθούς σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε όσο μπορείς και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους, αρκεί να μην ξεφύγεις από τα όρια! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ιδίως αν είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστική διάθεση! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καλύτερα, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα! Πιθανόν τώρα, να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις και πως μάλλον οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου και τα λόγια σου! Άσε λοιπόν τις σοβαρές συζητήσεις, για άλλη φορά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να κάνεις όνειρα για μέλλον που δεν έχουν βάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη στον επαγγελματικό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, μην ξοδεύεις αλόγιστα, αφού οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πες ναι στην βοήθεια των φίλων σου, αφού έτσι θα καταφέρνεις και να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και την γοητεία σου στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Αρκετές οι αλλαγές που θα έρθουν τώρα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν, αλλά θα είναι τελικά εποικοδομητικές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στην σχέση σου! Οι συμβουλές των φίλων σου, είναι οι λύσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σε απαλλάξουν από προβληματισμούς! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά, απέναντι σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα έχουν απόλυτη επιτυχία σήμερα! Στα οικονομικά σου θέματα, φέρεσαι μάλλον παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος διαχείριση χρημάτων!.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς! Φρόντισε οι αντιδράσεις σου, σε κάθε γεγονός ή συγκυρία, να χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Δεν πειράζει που είσαι λίγο απόμακρος από τους άλλους παροντικά, αφού ουσιαστικά το χρειάζεσαι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία, υπόσχονται για το μέλλον, μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο σου, απλά επειδή απλά θες να κινείς εσύ τα νήματα της σχέσης και σε έχουν πιάσει ανασφάλειες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κυνήγησε και κατέκτησε σήμερα με ευκολία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στην καριέρα! Οικονομικά, οι στόχοι σου πετυχαίνονται, χάρη στους σωστούς σου χειρισμούς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact