ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 7 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες, ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς! Η τάση σου αυτή, θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και για εσένα, παρόλο που οι πράξεις σου χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια! Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, ανανεώνεσαι και αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ως σύντροφος είσαι τέλειος σήμερα, αφού καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν περιορίσεις και την τάση σου να τον κρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, τείνει να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση, σε κάτι περισσότερο και εσύ μάλλον ανταποκρίνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Γεγονότα και κάποιες νέες καταστάσεις, θα σε κάνουν ξανά να αισθανθείς επαγγελματική ασφάλεια! Μην στερείσαι πράγματα που αγαπάς να κάνεις, για λόγους οικονομίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για σένα, φίλε Σκορπιέ και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό σήμερα, μέσα από ερωτικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά θέματα, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες! Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν ερωτική χαρά χωρίς διάρκεια! Αν έχεις ήδη κάποιον σύντροφο, ζητάς συνεχώς την προσοχή του, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και απαράμιλλο ερωτισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητα σου, για να μπορέσεις να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις και να μην ξοδεύεις ανούσια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εσένα! Γενικά, η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Μπορεί ωστόσο μερικές φορές, να είσαι αρκετά ευάλωτος, ευαίσθητος και να καταβάλλεσαι από ανασφάλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μην σε παρασύρουν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, σε λάθος κινήσεις! Αν έχεις ήδη σχέση, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αν τις προηγούμενες ημέρες, είχε κλονιστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι μάλλον λίγο αγχωμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ανταπεξέλθεις άψογα στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού, μπορεί να επιβαρύνουν εσένα σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact