ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 9 Απριλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, κυρίως αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Ακόμα κι αν περνάς πολύ όμορφα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη ευτυχία και να μην πιστεύεις σε κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γιατί αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε επιφυλακτικός απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαινομενικά σε «ανεβάζουν στα ουράνια»! Αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν είναι όλα τόσο τέλεια, όσο νομίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα ρομαντισμό και συναισθηματισμό με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην δίνεις υποσχέσεις, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα έρθουν νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο και την υπερβολική γενναιοδωρία στους άλλους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Αν δεν μπορείς να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με αμέριστη προσοχή, τι σου λένε οι συνομιλητές σου, ιδίως αν είναι συγγενικά πρόσωπα! Θα υπάρξει πιθανότητα, σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική και την ψυχραιμία σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, για άλλη μία φορά παρασύρεσαι, σε ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, το οποίο εξιδανικεύεις και πιστεύεις λανθασμένα, πως έχει αλλάξει και δεν θα σε ξαναπληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στον ρομαντισμό, το συναίσθημα και την τρυφερότητα, αλλά σίγουρα όχι στην γκρίνια και τα παράπονα χωρίς λόγο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου, χρειάζονται ηρεμία και ωριμότητα, αν θες να αποφύγεις παρεξηγήσεις ανούσιες! Επιπλέον, πρέπει να συγκρατηθείς και οικονομικά, αποφεύγοντας αυθόρμητες δράσεις!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact