ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 21 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της απομυθοποίησης και γευτείς την πικρή γεύση της απογοήτευσης! Αρκετές φορές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει προσωρινά να αποφύγεις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με τον σύντροφο σου, διότι πολύ πιθανόν να μην καταλήξουν όπως επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια ή ρομαντικές καταστάσεις, που δεν είναι τελικά όπως φαίνονται, γιατί θα απογοητευτείς! Επίσης, απέφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα και νέες σχέσεις, σήμερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε ρίσκο και υπερβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε προς το παρόν, να μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί πολύ πιθανόν να σε «προδώσει»! Οφείλεις να ακολουθείς μόνο την λογική σου και να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια! Δυστυχώς, η όψη θα επαναφέρει κάποιες φοβίες και ανασφάλειες, κυρίως μετά από ορισμένες αποκαλύψεις κάποιων μυστικών, που θα σου δείξουν μία αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να αποδεχτείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό, που ανατρέπει αυτά που νόμιζες και ήλπιζες μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος και είσαι μπλεγμένος σε μία κρυφή και απαγορευμένη ερωτική ιστορία, φρόντισε να είσαι έντιμος, γιατί κινδυνεύσεις από επιζήμιες αποκαλύψεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ξαφνικά έξοδα έρχονται σήμερα και πιθανόν να αγχωθείς λίγο! Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μην είσαι αφηρημένος και ξεχασιάρης, αν δεν θες να έχεις προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, με το Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές και μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν να έδωσες σε κάποιον φίλο, παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από εκείνους! Εσύ συνέχισε να προσπαθείς, να μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα κάποιων καταστάσεων, ιδίως σε φιλίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος και να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία το ταίρι σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένη την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις μία φιλική συμπεριφορά και προσέγγιση, με φλερτ, γιατί αν κάνεις κίνηση ερωτική, πολύ πιθανόν να απογοητευτείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες όχι σε καυγάδες λόγω νευρικότητας και ευθιξίας! Οικονομικά, μην κάνεις αυθόρμητα έξοδα, πριν επιστρατεύσεις λογική!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact