ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Ποια προσπαθούν και ποια εγκαταλείπουν στην πρώτη δυσκολία

Αιγόκερως

Όταν ένας Αιγόκερως διατηρεί μία σχέση (είτε ερωτική, αλλά είτε και φιλική), θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του να σταθεί στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν το αισθάνεται, είναι της άποψης ότι έχει την ευθύνη να συμπαρασταθεί και να παραμείνει στο πλάι ενός ανθρώπου, με τον οποίο έχει ζήσει κάποιες στιγμές! Δεν θα το βάλει στα πόδια, θα διατηρήσει την ψυχραιμία του, θα βάλει κάτω τη λογική του και θα σταθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο! Ωστόσο, αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται και παρόλη την υποστήριξή του γίνονται διαρκώς τα ίδια και τα ίδια λάθη, τότε η τιμωρία του θα είναι η φυγή του!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπά όλο τον κόσμο και είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος για τους ανθρώπους γύρω του, έστω και αν φαίνεται πολλές φορές ότι το μυαλό του είναι πάνω από το κεφάλι του! Παρόλη την ανωριμότητα που εκπέμπει, θα σταθεί σαν βράχος δίπλα σου σε κάθε δυσκολία που θα περάσεις, θα είναι εκεί δίπλα σου σαν πραγματικός φίλος! Αν όμως έχεις δεσμό με έναν Υδροχόο και υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, τότε κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα το βάλει στα πόδια… Θα τρέξει μακριά από μία προβληματική σχέση που του στερεί την ελευθερία έκφρασης και τον περιορίζει στη δράση του! Επομένως να γνωρίζεις ότι τα συνεχή προβλήματα μεταξύ σας, μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν!

Ιχθύες

Είναι γνωστό ότι ο Ιχθύς πολλές φορές είναι στην… κοσμάρα του, με λίγα λόγια ταξιδεύει στις σκέψεις του και καθυστερεί να καταλάβει τι γίνεται γύρω του! Επιπλέον, τα δύσκολα τον μπλοκάρουν, για το λόγο αυτό πολλές φορές αποφεύγει να δει κατάματα τη αλήθεια και να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα! Μπορεί να περνάς μία δύσκολη φάση, να έχεις ανάγκη από την συμπαράστασή του και αυτός να είναι άφαντος ή να μην μπορεί να καταλάβει την σοβαρότητα του προβλήματός σου! Αν διατηρείς σχέση με έναν Ιχθύ και υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας, τότε από τη μία θα είναι απαρηγόρητος, από την άλλη θα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι όλα πάνε καλά… γιατί η αλήθεια θα τον πληγώνει! Βέβαια, με έναν Ιχθύ δεν μπορείς ποτέ να πεις με σιγουριά ότι δεν θα το βάλει στα πόδια σε μία δύσκολη φάση…

Πηγή: astrologos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact