ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση προειδοποιούν: Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 28 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, προτιμήστε την ασφάλεια και την ηρεμία που σας προσφέρει η προσωπική σας σχέση, από το να αρχίσετε να μαλώνετε με τους άλλους. Αφήστε για αργότερα ανούσιες συζητήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξη στις σχέσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τις περάσετε με το σύντροφό σας. Το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν. Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, πριν αυξηθούν εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειες. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

ΙΧΘΥΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε. Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact