ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Έχεις αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, Αιγόκερε, με την ελπίδα να… πιάσεις πάτο και από εκεί, πατώντας γερά, να καταφέρεις την ανοδική πορεία που τόσο επιθυμείς. Καλά θα κάνεις όμως, να ενεργοποιήσεις τις αντιστάσεις σου και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά, Αιγόκερε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με την ερωτική αύρα σου και την ευγενική συμπεριφορά σου. Προσοχή όμως σε συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θ’ αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, Υδροχόε μου, σου δημιουργούν εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε λάθος άτομα. Φρόντισε να συμμαζέψεις τα νεύρα σου. Είναι ξένο στο χαρακτήρα σου να ταλαιπωρείς άσχετους ανθρώπους, για τα δικά σου προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι σήμερα, Υδροχόε, καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Υδροχόε, ημέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί, σε βεβαιώνω, τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Τώρα ξανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά σου, Ιχθύ, κι έχεις το δίλημμα ποιον ν’ ακολουθήσεις, που θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη και τι να προσέξεις. Κλείσε τα μάτια, άδειασε το μυαλό σου από σκέψεις κι αφουγκράσου την καρδιά σου. Είναι ο καλύτερος καθοδηγητής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξηγήσεις στο ταίρι σου το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι το πιθανότερο είναι τώρα, που η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό και σ’ ευνοεί, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα να μπουν σε σειρά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε ν’ αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει κι από αύριο μπορείς ξεκούραστος να ξαναμπείς στο πρόγραμμά σου. Βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε, λοιπόν, να μην κάνεις περιττά έξοδα, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact