ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου συναναστροφές! Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους! Προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα ή διαδικτυακά, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα, μέσω του γραπτού λόγου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα, να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να σχηματίσεις διαφορετικές απόψεις για την σχέση σου και τον σύντροφο σου και έτσι, μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, μέσα από φλερτ και εξόδους, το οποίο θα τραβήξει αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί σήμερα να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, αν θες όντως να πετύχεις! Οικονομικά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα έρθουν ξαφνικά τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι αρκετές και πιθανόν να προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες, που θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και τώρα σε προσεγγίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ικανοποίηση θα έχεις μέσα από τον χώρο της καριέρας, αφού θα νιώσεις ξανά ασφαλής, λόγω συγκυριών! Η οικονομική σου κατάσταση, βελτιώνεται όλο και περισσότερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις επιθυμίες, θα είναι οπωσδήποτε θετικές! Ναι, θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα αυτό, θα αναζωπυρώσει την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου, αλλά και στις δυνάμεις σου! Έχεις τονισμένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να νοιάζεσαι και για τις επιθυμίες ή τις ανάγκες του συντρόφου σου και όχι μόνο τις δικές σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις την ανάγκη για την αποδοχή των γύρων σου και για επιβεβαίωση μέσα από κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές. Είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, γεγονός που σίγουρα σήμερα, θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι δυναμικός και αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και φιλοδοξία! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, λόγω ανούσιων εξόδων!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν απομονωθείς, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Ετοιμάσου να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, αλλά και προβληματικές, τοξικές καταστάσεις! Επιδίωξε τώρα, να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την παρούσα περίοδο! Πες ναι σε αυτό που σου λέει η διαίσθηση σου, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε τις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι έντιμος και πιστός απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία κρυφή και ίσως παράνομη! Η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρχουν κάποιες απώλειες, γι’αυτό φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact