ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 14 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα βάζει αέρα στα πανιά σου αλλά αν δεν βρεις έναν τρόπο να εκτονώσεις δημιουργικά την πλεονάζουσα ενέργεια (σπορ, εργασία κλπ), είτε θα αναλωθείς σε «αψιμαχίες» με διαφωνούντες, είτε θα υποστείς τις συνέπειες της νευρικότητάς σου, «σκουντουφλώντας» πάνω σε κάποιο απρόσμενο εμπόδιο! Επιπλέον, ο ενεργός Άρης «απαιτεί» την λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία της υγείας σου.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή είναι μάλλον μοιρασμένη ανάμεσα «σε αυτά που λέγονται και δεν γίνονται» κι σε εκείνα που «γίνονται αλλά δεν λέγονται»! Παράλληλα, οι συναναστροφές σου αφήνουν πολλές ελπίδες αλλά η ουσία φαίνεται να βρίσκεται σε πιο «κλειστές» καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα διευρύνει τις οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές σου, ωστόσο μια συμφέρουσα πρόταση μπορεί να «σκοντάψει» σε αντιδράσεις προερχόμενες από φίλους/ες ή ομοϊδεάτες και καλό να υπάρξουν οι αναγκαίες εξηγήσεις, πριν προκύψουν παρεξηγήσεις! Εξ άλλου αν κάτι πάει στραβά στην πορεία, εσύ είσαι που θα ζημιωθείς και όχι αυτοί. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό ευνοεί μια σύντομη συνεργασία «ειδικού σκοπού».

Ερωτικά
Μια ερωτική «συνομιλία» μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα από ό,τι περίμενες σε κάθε περίπτωση όμως η προσωπική σου ζωή φαίνεται να περνά από τις «Συμπληγάδες» φίλων και γνωστών, που είτε σου ζητούν βοήθεια είτε προσπαθούν να σε φέρουν στα μέτρα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε λειτουργικές συνεργασίες ή συμφωνίες, ωστόσο, αν περιμένεις από τους άλλους να υλοποιήσουν τα σχέδιά σου, το μόνο που θα πετύχεις είναι να εκνευριστείς με τις επιλογές τους! Εκείνο που χρειάζεσαι σε αυτήν την φάση είναι να μοιράσεις μεν αρμοδιότητες, αλλά και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αφού ο Άρης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να έχεις άμεσα και θετικά αποτελέσματα.

Ερωτικά
Η ελευθερία κινήσεων είναι βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνεις σε μια σχέση, αυτή όμως δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη. Δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου και μην αξιολογείς την συμπεριφορά του έχοντας εγωιστικά κίνητρα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact