ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Εάν διαπιστώσεις ότι είσαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με μια πρόταση, μπορείς να την οργανώσεις με τρόπο που να πείσει τους άλλους για τη σημασία τους. Η οργάνωση ενός σχεδίου σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις πιο εύκολα τις ιδέες σου και οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν θετικά σε αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα η σκέψη και ο σχεδιασμός των ιδεών σου μπορεί να σε βοηθήσει να πείσεις τους άλλους για την αξία σου. Όταν αισθάνεσαι έμπνευση να βρεις λύσεις στα προβλήματα το καταφέρνεις μια χαρά. Η δημιουργικότητά σου θα δείξει ότι βρήκες πραγματικά μια πρωτοποριακή προσέγγιση για να τακτοποιήσεις τα θέματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρθένε, είσαι άνθρωπος της αλλαγή αλλά μην ξεχνάς ότι για ορισμένους ανθρώπους η αλλαγή μπορεί να είναι εκφοβιστική. Διατύπωσε με σαφήνεια και εξυπνάδα τις ιδέες σου ώστε οι άλλοι να είναι πιο ανοιχτοί στις προτάσεις σου και να ενστερνιστούν περισσότερο τις καινοτομίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή να χαλαρώσεις και να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είσαι πιο απαιτητικός από τον εαυτό σου. Ενώ όλα μπορεί να είναι μια χαρά στη ζωή σου εσύ κάτι θα βρεις να κατακρίνεις. Ίσως η ανάγκη σου για τελειότητα είναι το αποτέλεσμα μιας επιθυμίας να λάβεις επιβεβαίωση από τους άλλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τα πράγματα πάνε καλύτερα για σένα και αφού το καταλαβαίνεις κάνεις τις επαφές σου ακόμα και αυτές που τις άφησες πίσω γιατί δεν ήσουνα κατάλληλα προετοιμασμένος. Από σήμερα θα είσαι πολύ συγκροτημένος θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, καλέ μου Τοξότη, θέλεις ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να απομονωθείς λιγάκι και θα βρεις πολλούς λόγους να το κάνεις. Θέλεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να δουλέψεις πάνω σε αυτές ώστε να δημιουργήσεις και να κάνεις τα σχέδια σου για τις επόμενες μέρες ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact