ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 18 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με ευχάριστα συμβάντα και ενθαρρυντικά μηνύματα, από κάθε κατεύθυνση! Επιπλέον, σου προσφέρει το κατάλληλο υπόβαθρο για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες. Παράλληλα, αν η σχέση σου με κάποιον/α συγγενή ή γνωστό/η δεν είναι καλή, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάθε παρεξήγηση, αποκαθιστώντας την «καλή γειτνίαση».

Ερωτικά
Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι «ο λύκος δεν κυνηγά ποτέ στην γειτονιά του» κι είτε είναι αλήθεια είτε όχι, δίνει το μέτρο και τον ρυθμό για την ερωτική σου ζωή αυτής της περιόδου. Γνωριμίες σε ταξίδια ή με ξένους κι… έχει ο θεός!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όσοι/ες δεν σε χωνεύουν, σε κατηγορούν για την αδυναμία που τρέφεις στις ανέσεις κι ότι τελικά δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτές. Και με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στον Καρκίνο, ήρθε η στιγμή να τους αποδείξεις ότι έχουν δίκιο αλλά κι ότι εκείνο που θα έπρεπε να κάνουν στην πραγματικότητα είναι να σε μακαρίζουν για την τύχη σου, αφού όταν μοιράζεσαι τα καλά που σου δίνει η ζωή δεν έχεις ούτε όριο, ούτε τέλος, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Ερωτικά
Εφ’ όσον θεωρείς πως η αγάπη «μετριέται» με τα δώρα και κάποιες απτές προσφορές, τότε έχεις κάθε λόγο να είσαι ερωτευμένος/η! Ξέρεις βέβαια ότι εκτός από το χρήμα, πρέπει να υπάρχει και συναίσθημα αλλά αυτό είναι κάτι που θα το εξετάσεις μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αλήθεια είναι πως Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει πάντα τον τρόπο να «παραβιάσει» ακόμη και τις πιο απαράβατες αρχές σου, οπότε καλό είναι να μην ορκίζεσαι «στα ιερά ύδατα της Στυγός» για πράγματα που σύντομα θα αναιρέσεις. Είναι πιθανό λοιπόν να παρασυρθείς σε συναισθηματικά ανοίγματα, που δεν συνηθίζεις αλλά πριν περάσει ο χρόνος και τα βάλεις κι αυτά στο «μουσείο» σου, φρόντισε τουλάχιστον να χαρείς το καλοκαίρι της καρδιάς σου!

Ερωτικά
Οι προδιαγραφές για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή είναι πλέον ορατές για να μην πω… χειροπιαστές! Πολλοί/ες σε θαυμάζουν και αποζητούν την συντροφιά σου κι εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις την πιο κατάλληλη επιλογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Πώς να δουλέψει κανείς με τέτοια ζέστη; Τουλάχιστον η Αφροδίτη συμφωνεί μαζί σου, γι’ αυτό μπαίνοντας στον Καρκίνο είναι πρόθυμη να σου προσφέρει μερικές απλές και καθημερινές ανέσεις, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις κάθε δυσκολία, ιδιαίτερα σε σχέση με την δουλειά σου. Χώρια που αν είσαι διαθέσιμος/η μπορεί να έχεις και τα… τυχερά σου κατά την ώρα άσκησης των -ας πούμε- καθηκόντων σου!

Ερωτικά
Αν στην δουλειά σου έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για σένα, αυτήν την περίοδο θα διαπιστώσεις ότι παράγινε το… καλό! Πίεση βέβαια δεν υπάρχει, οπότε αποφάσισε τι θες να γίνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Καλώς την κι ας άργησε! Ο Δίας στην Παρθένο και η Αφροδίτη στον Καρκίνο συνιστούν για σένα ένα «ακτύπητο δίδυμο» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι να μην χάσεις τον λογαριασμό στις επιτυχίες. Παράλληλα μπορεί να πάρεις χαρές από αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να το… γλεντήσεις δεόντως μακριά από βάσανα και σκοτούρες!

Ερωτικά
Όπως ίσως κατάλαβες, έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου, φρόντισε λοιπόν να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου και να μην γίνεις ο άνθρωπος που απλά «έβλεπε τα τρένα να περνούν». «Δέσε» λοιπόν το ταίρι που σου… ταιριάζει!

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact