ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 18 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Δεν χρειάζεσαι πολύ, Λέων, για να εγκαταλείψεις τα πάντα και να κυνηγήσεις το όραμά σου. Παραμένεις ένα ονειροπόλο παιδί, που το βαραίνουν οι ευθύνες και τα προβλήματα. Θα ήθελες να μην έχεις υποχρεώσεις και να γυρίζεις τον κόσμο, συλλέγοντας εικόνες και εμπειρίες από άλλους πολιτισμούς. Μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου, αφού οι καταστάσεις στη ζωή είναι ρευστές και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και για να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Προτείνω να μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της εργασίας, Λέων, μπορείς μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο, θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που θα υλοποιήσεις με επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να δαπανήσεις πολλά, ώστε να μη βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο φόβος και η αβεβαιότητα, Παρθένε, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να χαρείς την καθημερινότητά σου. Είσαι εσωστρεφής και συνήθως βαριέσαι τις ανούσιες για σένα συζητήσεις. Βρίσκεσαι σε μια συνεχή αναζήτηση του ανθρώπου που εσύ χαρακτηρίζεις ως αδελφή ψυχή. Η σχέση σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους είναι σε καλά επίπεδα, πρέπει όμως να αναλύσεις τον εαυτό σου και να βρεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Παρθένε, αρκεί να διώξεις από το μυαλό σου κάποιες αρνητικές σκέψεις που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε, άφησε λίγο στην άκρη τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που κάποιες φορές σου χαλούν τη διάθεση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact