ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 19 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Πανσέληνο στον Σκορπιό, όποια πρόκληση κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Μην επαναφέρεις λόγω υπερευαισθησίας, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί και λυθεί! Επίσης, οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις και καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σίγουρα τριβές και γκρίνια στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φτάσεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις και τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως παρασυρθείς σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω νοσταλγίας και αναμνήσεων! Σκέψου ώριμα και κινήσου με γνώμονα την λογική προς το πρώην ταίρι σου, για να μην πληγωθείς και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την σταθερότητα στην δουλειά σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα για οικογενειακές υποχρεώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις και επαφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Επίσης, συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία σου! Θα έρθουν κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή κρυφών συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να σκέφτεσαι διπλά πριν μιλήσεις στον σύντροφο! Θα υπάρξουν ρήξεις κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι του λες και πως το του λες! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε νέα ξεκινήματα και σχέσεις στον έρωτα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα με νέες γνωριμίες, όσο γοητευτικές κι αν είναι φαινομενικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πες όχι σε κουτσομπολιά και μυστικά! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς ή μία μετακίνηση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό, σου ξυπνάει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Μείνε ολιγαρκής και συγκρατημένος λοιπόν, για να μην υπάρξουν προστριβές! Εσύ οφείλεις να διατηρήσεις λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο σου και έτσι, θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις μάλλον απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις επικείμενες εξελίξεις και γεγονότα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, η ημέρα θα έχει αρκετές και πιεστικές δυσκολίες και θα αγχωθείς! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς, γιατί μάλλον έχεις υπερβολικά αργούς ρυθμούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και ονείρων! Οφείλεις να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, που έρχονται τώρα σε κάθε τομέα της ζωής σου! Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποια πράγματα τόσο προσωπικά και βαριά, προκαλώντας καυγάδες χωρίς λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές από τις ελπίδες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα γκρεμιστούν, αφού αυτό το πρόσωπο θα σε απογοητεύσει λόγω ψεύτικης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, με καυγάδες και εντάσεις, γι’ αυτό κράτησε την ψυχραιμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αναπόφευκτες εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν! Κάνε λίγες μέρες υπομονή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος, εσωτερικό αναβρασμό, ανασφάλειες και φοβίες! Διαφύλαξε οπωσδήποτε τα μυστικά σου, αφού τώρα κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν τους στόχους σου και πες συγνώμη αν την χρωστάς σε κάποιον, ώστε να αποκαταστήσεις σχέσεις και να απαλλαγείς από ενοχές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος ή ένα απωθημένος σου, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης, γιατί μπορεί να μην έχεις την ανταπόκριση που ελπίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά παλαιότερα λάθη σου, τώρα επανέρχονται και θα δείξουν τις αρνητικές τους συνέπειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact