ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 2 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι σημαντικός, αγαπητέ Σκορπιέ, και μπορεί να σε οδηγήσει σε ικανοποιήσεις που δεν είχες ονειρευτεί. Η πίστη στις επιλογές σου θα εξασφαλίσει τη σταθερή πρόοδο. Μην ασχολείσαι με όσους δυσανασχετούν με την προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν και τους δύο ευτυχισμένους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Τοξότη, αλλά παράλληλα σε απασχολεί με διάφορες υποθέσεις. Απόφυγε να πάρεις θέση για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα και μην μεταφέρεις όσα ακούσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρανόησης. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η καλύτερη λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Θα περάσετε κι οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς πάντα και κάνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό ταλαιπώρησε αρκετά το ζώδιό σου προσφάτως, ευτυχώς όμως τώρα οι δυσκολίες υποχωρούν και θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις. Επωφελήσου άμεσα, ώστε να προχωρήσεις στην τακτοποίηση ζητημάτων που θα ανοίξει τον δρόμο για την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις απαιτούν άμεση διευθέτηση, αγαπητέ Υδροχόε, και θα πρέπει να δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα. Επιστράτευσε την ευγένειά σου και διοχέτευσέ την στα ζητήματα που σε απασχολούν. Δείξε ψυχραιμία και μην αποφύγεις τα προβλήματα που θα προκύψουν. Η επίλυσή τους θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στον Ταύρο, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί η Αφροδίτη σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θέματα μπορείς σήμερα να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να φροντίσεις να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μην κάνεις πολλά ‘ανοίγματα’, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Από σήμερα ο χρόνος της ολοκλήρωσης των σχεδίων σου συντομεύει. Μην βιαστείς να πανηγυρίσεις, αλλά κάνε τις τελευταίες απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσεις το τελικό αποτέλεσμα. Η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα έχει διάρκεια. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και συγκεντρώσου όσο χρειάζεται για την επιτυχία που θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να περάσετε μαζί ευχάριστα και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα επαγγελματικά θέματα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact