ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 21 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλό είναι, Ζυγέ, σήμερα να αποφύγεις τις όποιες εγωκεντρικές τάσεις, επειδή μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι πάντα έτοιμοι όλοι για ν’ ακούσουν την αλήθεια

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την τόση ενεργητικότητα και δυναμικότητα που εκπέμπεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πάνε αρκετά καλά, οπότε χρειάζεται σήμερα να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε θετική κατάσταση, αλλά πρόσεχε τα έξοδα που κάνεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτή είναι μια μέρα, Σκορπιέ, που θα πρέπει να σταθμίσεις όσα ακούς από το φιλικό σου περιβάλλον. Ξέρεις καλύτερα απ’ όλους ότι δεν είναι απαραίτητα πραγματικοί σου φίλοι, όσοι σου παρουσιάζονται έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τη σημερινή, τελευταία μέρα της εβδομάδας, Σκορπιέ, διώξε το άγχος που έχεις από την καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αλλά άφησέ τα για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα, χαλάρωσε, αφού το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Έχεις μια τάση, Τοξότη, σήμερα να ζήσεις έντονες στιγμές και καινούργιες εμπειρίες με τα φιλικά σου πρόσωπα. Η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει στα ύψη και θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, αφού την τελευταία περίοδο έχεις έντονα αγχωθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία όμως, θα τα ισορροπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το ένστικτό σου, Αιγόκερε, σε βοηθάει αυτή την ημέρα, να εξασφαλίσεις την καλή πορεία των σχεδίων σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση σε ενισχύει στο να μην δειλιάσεις μπροστά σε τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις την μέρα σου, έτσι όπως τη θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός που έχεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε είναι μεγάλος. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο μπορείς πιο καλά. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να το σκέπτεσαι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact