ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ. Δευτέρας 10 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα ευχάριστα νέα θα σε ανανεώσουν και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Μην βιαστείς όμως να ενθουσιαστείς με τις εξελίξεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, γιατί η πλανητική εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου δεν θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Αργότερα βέβαια θα επανέλθει και θα παραμείνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε φροντίζει αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, αλλά παράλληλα δείχνει μία έντονη διάθεση να εισχωρήσει στην προσωπική σου ζωή. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους όσο είναι ακόμα καιρός, πριν χαθούν εντελώς οι μεταξύ σας ισορροπίες, γιατί μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα διορθώσεις και θα οδηγηθείς σε ακραίες συμπεριφορές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τελευταίο διάστημα περίεργα πρόσωπα έχουν εισβάλει στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, των οποίων δεν γνωρίζεις τις προθέσεις. Πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, παρατήρησε προσεκτικά τα λόγια τους και θα καταλάβεις πολλά. Μην αφήσεις περιθώρια για οικειότητες, μέχρι να βεβαιωθείς αν αξίζει τον κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να συζητήσεις περισσότερο με το ταίρι σου και να ανοιχτείς πιο πολύ, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο μεγάλου κύρους, αγαπητέ Υδροχόε, επιτέλους θα διαπιστώσει πως δεν είχες καμία σχέση με παρασκηνιακές προσπάθειες υπονόμευσής του και θα βελτιώσει ουσιαστικά τη στάση του απέναντί σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε διαβάλει – αντιθέτως, μίλα ευθέως για όλα και δημιούργησε ξανά τις αρχικές ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά για το ζώδιό σου, με τρόπο που δεν περιμένεις. Εναρμονίσου το συντομότερο με τις νέες συνθήκες και μην αφήσεις κανέναν να σε κρατήσει πίσω με τις αρνητικές του σκέψεις. Η θετική αντιμετώπιση και η ηρεμία είναι το μυστικό της επιτυχίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά και θέλεις να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact