ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ. Τετάρτης 12 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι νέες συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Σκορπιέ, δημιουργούν μία μικρή ανησυχία. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και σύντομα θα διαπιστώσεις πως όλα είναι για το καλό σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Η νέα πραγματικότητα είναι πιο εύκολη και πιο ξεκούραστη από τις προηγούμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα της σχέσης σας, ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Προσπάθησε, αγαπητέ Τοξότη, να μην επαναπαυθείς στις ευκολίες που θα σου προσφερθούν από το περιβάλλον. Στηρίξου στα πόδια σου και προχώρα δυναμικά ώστε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, όσο έχεις ακόμα τη δυνατότητα να αποφύγεις το αδιέξοδο. Τώρα μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δώσεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αν, αγαπητέ Αιγόκερε, το ερχόμενο διάστημα συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και αποφύγεις τις υπερβολές και τις λανθασμένες συναναστροφές, τότε τα αποτελέσματα θα σε οδηγήσουν σε μία καθημερινότητα υπεράνω των προσδοκιών σου. Ασχολήσου σοβαρά με τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα υπάρξει στασιμότητα στα αισθηματικά σου αλλά αν θέλεις, μπορείς να βρεις τρόπους για να κινήσεις τη σχέση σου σε θετική κατεύθυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα φέρνει μεγάλες ευκαιρίες για το ζώδιό σου, οι οποίες θα κατευθύνουν τους στόχους σου προς την επιτυχία. Η αρμονία στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων θα σου προσφέρει ασφάλεια και στήριξη. Κάποιες αλλαγές θα συμβούν με δυσκολία, αλλά θα αποδειχθούν ότι είναι προς όφελός σου. Μην δυσανασχετείς λοιπόν και συνέχισε τον δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θελήσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει και να σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά, κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την προώθηση των σχεδίων σου, με ευκαιρίες που διευκολύνουν την εξέλιξή σου. Μην κοινοποιήσεις τις προσπάθειές σου πριν την ολοκλήρωσή τους. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα δεχτείς βοήθεια στην προώθηση των σχεδίων σου. Η επιτυχία θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον αισθηματικό τομέα και στο ταίρι σου και άσε κατά μέρος τις άλλες υποχρεώσεις. Θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα πάρεις αποφάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact