ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για το μήνα Ιανουάριο

Τοξότης
Με το Δία κυβερνήτη σας μέσα στο Ζυγό μπορείτε να αλλάξετε την πορεία σας. Περάσατε δύσκολα. Έχετε βιώσει τα λάθη και τα σωστά με έναν τρόπο που σας ωρίμασε. Οικονομικά θέματα και την υγεία δικών σας ανθρώπων τα συνειδητοποιείτε με λίγο σκληρό τρόπο. Ευτυχώς απαλύνει το κλίμα η Νέα Σελήνη μέσα στον Υδροχόο στο τέλος του μήνα, δηλώνοντας ότι καλύτερος τρόπος να ξεπεράσουμε αυτά που μας πονάνε είναι να τα συζητήσουμε.

Αιγόκερως
Ο Γενάρης κρύβει ωραίες εκπλήξεις και άπειρες ευκαιρίες να φτάσετε τους στόχους σας. Η νέα χρονιά εγκαινιάζει μια πολύ φιλόδοξη περίοδο. Μόνοι σας αμφισβητείτε και ψάχνετε πράγματα. Η Πανσέληνος απέναντί σας λέει ότι προτεραιότητά σας είναι η ευτυχία σας. Νέα αρχή και ισορροπία στη ζωή σας. Όσο για τα οικονομικά, μην αγχώνεστε. Το τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη λέει ότι κάνετε μεγάλα, πετυχημένα και τολμηρά βήματα.

Υδροχόος
Με το Δία να σας βοηθάει να σκεφτείτε μερικά πράγματα και αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι δεν στηρίξατε σωστά τη ζωή σας. Η Πανσέληνος απαιτεί βελτιώσεις και σοβαρή προσοχή στη διατροφή και την υγεία σας. Οι ευθύνες σας πολλαπλασιάζονται όταν έρχεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας να σας πει ότι ήρθε η ώρα να κάνετε καινοτομίες και νέα επαγγελματικά βήματα. Τολμήστε να αποκαταστήσετε φιλίες, δουλειές και επαφές με την πρώτη ευκαιρία.

Ιχθύες
Φεύγει η κούραση της προηγούμενης χρονιάς. Οι παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά στις 12 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, το κομμάτι το συναισθηματικό, η δύναμη, η στήριξη της οικογένειάς σας και η αγάπη του ανθρώπου σας, αλλάζει θεαματικά στο πώς βλέπετε τη ζωή. Στις 28 η Νέα Σελήνη μέσα στον Υδροχόο σάς να ελέγξετε μερικά πράγματα πριν προχωρήσετε τολμηρά σε οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact