ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι Ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [9/12/19]

λέων

Θεωρείς μεγάλη ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνη σου, όμως ο εραστής σου θα νιώσει αποκλεισμένος, αν το κάνεις. Ξέρεις γιατί χρειάζεσαι το χώρο σου…. και πιθανότατα θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα φρέσκα και αυθόρμητα. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείς πώς θα το καταφέρεις. Υπάρχει ένας τρόπος που μπορείς να μεταφέρεις τις ανάγκες σου, χωρίς να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Αν θέλεις όμως να νιώθεις όμορφα στη σχέση σου μάλλον, είναι χρήσιμο η συζήτηση αυτή να γίνει τώρα…. και όχι αργότερα.

παρθένος

Ακόμα κι αν επανεξετάζεις ή αμφισβητείς τα συναισθήματά σου απέναντι στον αγαπημένο σου, μην υποθέτεις αυτόματα ότι βρίσκεσαι σε αβεβαιότητα. Αυτό που αντιμετωπίζεις τώρα, πιθανότατα έχει να κάνει περισσότερο με το χρονοδιάγραμμά σου. Αν προετοιμαστείς όσο και ο αγαπημένος σου πάνω σ’ αυτό, τότε θα μεταφέρεις τη σχέση σου, σε ένα νέο και πιο όμορφο επίπεδο. Το ότι θα βαδίσεις σε άγνωστα εδάφη με το σύντροφό σου, είναι φυσικό να σε κάνει λίγο προσεκτικότερη….αλλά μόνο για τώρα!

ζυγός

Ένα κύμα αισιοδοξίας θα ενισχύσει τη σχέση σου. Αν δεν ανυπομονείς για μια συγκεκριμένη ερωτική ανάπτυξη στη σχέση σου, τότε σύντομα θα ανυπομονείς. Νέες ερωτικές εξελίξεις…. θα σε γεμίσουν μεγάλη αισιοδοξία και θα ξεχάσεις τις στιγμές που ένιωθες συγκρατημένη γι’ αυτές.

σκορπιός

Ίσως, αυτό που εκδηλώνεται και είναι δύσκολο να ανιχνευθεί, έχει το πλέον παθιασμένο δυναμικό τώρα. Όπου προτιμάς να βλέπεις κάτι μεγάλο ή δραματικό να ξεδιπλώνεται…. μια μαγική διαδικασία, δουλεύει μυστηριωδώς. Όλη η εξέλιξη γίνεται σταδιακά και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να προσαρμοστείς στις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

τοξότης

Μπορεί να γνωρίζεις ότι τώρα, οι αλλαγές είναι εντονότερες στα ερωτικά σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δεχτείς πως οι εξελίξεις είναι θετικές και να μην ανησυχείς ή να αμφιβάλλεις. Μια κοινή κατάσταση ή ρύθμιση θα μπορούσε να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο σαν αποτέλεσμα, αυτού που αλλάζει τώρα. Μπορεί να χρειαστεί κάποια προσαρμογή, αλλά η σχέση σου, φαίνεται ότι είναι αναμφισβήτητα ισχυρότερη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact