ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10 Ιουνίου

Τοξότης
Ο Ερμής σήμερα από τον Ταύρο θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από τον σύντροφο σου και να κατηγορηθείς άδικα για αδιαφορία, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις τους λόγους της συμπεριφοράς σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, συνέχισε έτσι και είναι βέβαιο ότι η καρδούλα σου πολύ γρήγορα θα χτυπήσει στους ρυθμούς του έρωτα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα φίλε Αιγόκερε και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί! Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφο σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Μάλλον ήρθε ο καιρός για να κάνεις κάτι πιο δραστικό.

Υδροχόος
Την σημερινή Παρασκευή αγαπητέ Υδροχόε θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές
Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου απέναντι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει και να συζητήσεις μαζί του όλα τα παράπονα σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, αυτό την Παρασκευή με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου, αν προσπαθήσεις να είσαι και εσύ με την σειρά σου εγκρατής.

Ιχθείς
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει και μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφος σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια θέματα που αντιμετωπίζει αλλά δεν έχουν να κάνουν με την σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα και δείξε του έμπρακτα ότι είσαι δίπλα του για να τον βοηθήσεις με κάθε τρόπο. Εσύ που προσπαθείς ακόμη να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η αυξημένη επικοινωνία που έχεις αυτή την περίοδο θα φέρει και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Απόφυγε στην δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact