ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 11 Μαΐου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποια θέματα προς επίλυση σού προκαλούν ασφυξία και σε αναστατώνουν διαρκώς όλο και περισσότερο. Αστάθεια, ανασφάλεια και μεγάλη αβεβαιότητα προβλέπονται για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα. Προσωρινές καταστάσεις σε κρατούν πίσω και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις ανάγκες της καθημερινότητας. Σύντομα όλα θα βελτιωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που σου έχει επισημάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να σε προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Ζυγέ, την ευαισθησία σου να επηρεάζει τη λογική στη λήψη αποφάσεων. Εστίασε στο παρόν και μην ονειρεύεσαι πράγματα που έχουν φύγει οριστικά από σένα. Το μέλλον υπόσχεται όμορφες στιγμές, αρκεί να κρατήσεις τη σωστή στάση σε όλα τα επίπεδα. Μπορείς να ευτυχήσεις με τη βοήθεια των άστρων που σου χαμογελούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις ως προς κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να είσαι βέβαιος ότι θα την κάνεις πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Οργανώσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η κρίση στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Απόφυγε να σκέφτεσαι αρνητικά και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα απαιτούνται. Το μέλλον θα βελτιώσει πολλούς τομείς, αρκεί να μην υπερβάλλεις και να είσαι σε ετοιμότητα απέναντι στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κινείσαι σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλό θα είναι να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact