ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου

Σκορπιός
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα αγαπητέ Σκορπιέ καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου αλλά και στην ψυχή σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα όσο «προχωρημένα» ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα και δέξου τις συμβουλές τους.

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξει κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα σε χρειαστούν κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Μην αμελείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

Υδροχόος
Αν και το τελευταίο διάστημα αγαπητέ Υδροχόε, είχε αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία για να μην κάνεις λάθη. Επίσης η σημερινή Παρασκευή είναι καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που έχεις παραμελήσει.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ η σημερινή μέρα φέρνει για εσένα μια έντονη περισυλλογή και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact