ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει την κοινωνικότητα σου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από μια νέα γνωριμία, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως «αναλωθείς» με άτομα, που νοιάζονται μόνον για τον εαυτό τους. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να πετύχεις μια απροσδόκητη ή «αιρετική» συμφωνία, που σου εξασφαλίζει την οικονομική κάλυψη που χρειάζεσαι. Σε σχέση όμως με ένα έσοδο που περιμένεις μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι προς την σωστή κατεύθυνση αν κι εσύ κινηθείς με βάση την αλήθεια σου κι όχι με αυτά που «πρέπει» να κάνεις. Κι αν τελικά η στάση σου δημιουργήσει «αναταράξεις», είναι σίγουρα προτιμότερες από την υποκρισία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο Λέοντα σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις για λίγο την ασφαλή σου «κρυψώνα» και να εκθέσεις τον εαυτό σου αλλά και τα σχέδια σου σε άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου. Ωστόσο μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ γενικότερα οι συνθήκες ευνοούν τις νέες «συμμαχίες» ή συνεργασίες, που μάλιστα μπορεί να σου αποφέρουν κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.
Ερωτικά
Ίσως να σου είναι δύσκολο να αποδέχεσαι ένα «ελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα όμως ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, αφού η συνέχεια μπορεί να σε δικαιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας με τον δικό σου… ανάλαφρο και διασκεδαστικό τρόπο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, ενώ θα σου δώσει την δυνατότητα να αναδείξεις και τις πνευματικές αρετές σου. Επιπλέον ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε ξαφνιάσει ή έχεις μια αναπάντεχη συνάντηση.
Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να καλύψει –και με το παραπάνω- τις αναζητήσεις σου. Ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι… εξαιρετικό στον χώρο της εργασίας σου ή με κάποιο άτομο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Όταν τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν, η επιμονή σου στα «ίδια και τα όμοια» μόνο ζημιά κάνει. Προσπάθησε λοιπόν να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα, αφού σε κάθε περίπτωση η Αφροδίτη στον Ταύρο, δείχνει διατεθειμένη να σε βοηθήσει, έστω και με… ανορθόδοξο τρόπο! Επιπλέον, καλείσαι να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα προοιωνίζεται μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν θα «δουλέψει» για λογαριασμό σου, αρκεί να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ξεχνώντας για λίγο τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Μερικά πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται αξίζουν πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις την έκπληξη, αφού αν ακολουθήσεις την πεπατημένη, το πιθανότερο είναι να μην «σου βγει», ακόμη κι αν αρχικά τίποτα δεν προδιαγράφει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναμορφώσεις τον χώρο σου, κάνοντας κάποιες αλλαγές που θα σου αρέσουν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια πρωτότυπη συμφωνία ή συνεργασία.
Ερωτικά
Αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα εμπειρία σε μια ερωτική «φωλιά», ξεκινώντας βέβαια από το… σπίτι σου! Ίσως μάλιστα το «ευτυχές γεγονός» να συμβεί εντελώς ξαφνικά με ένα πρόσωπο, που αρχικά σου έδειχνε αδιάφορο. .

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, ενώ παράλληλα ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να προκαλέσει μια μίνι κρίση με ένα άτομο του περιβάλλοντος σου που στο όνομα της «αλήθειας», προτίθεται να τα κάνει όλα… άνω-κάτω! Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να επιδείξεις μεγαλύτερη ανοχή στις προκλήσεις ή -ακόμα καλύτερα- να τις υιοθετήσεις, έστω και στα ψέμματα.
Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά από εκεί και ύστερα αν δώσεις συνέχεια, θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε μια μάλλον κυνική συμπεριφορά που αντίκειται στην βασική σου ανάγκη για… ονειροπόληση!
Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact