ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, ίσως να νιώσεις ότι κάποιες καταστάσεις εμποδίζουν την πρόοδό σου και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ανυπομονησία. Αυτή η αίσθηση ενόχλησης ίσως να υπάρχει γιατί νομίζεις ότι τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα. Μην σε απασχολεί τίποτα γιατί η πορεία που έχεις χαράξει και επιλέξει θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα τις γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, κάποιες σκέψεις ίσως σε αγχώσουν υπερβολικά. Χαλάρωσε, πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου μόνο κάτι που σε χαλαρώνει. Αφού λοιπόν, αφήσεις πίσω σου αυτά που σε αγχώνουν, μπορείς τώρα να σκεφτείς πιο ήρεμα και λογικά για να βρεις λύσεις στα προβλήματα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις για να μπορέσει να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είναι η κατάλληλη μέρα να δείξεις τα προσόντα σου και να δώσεις την ευκαιρία να φανεί ποιος είσαι σε όποιον πραγματικά θέλει να σε γνωρίσει και να ασχοληθεί μαζί σου. Αυτή η κίνηση, να ξέρεις θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσεις την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact