ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου

Ζυγός

Γενικά
Η μέρα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια, Ζυγέ. Με τον Ερμή που είναι ανάδρομος, μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μη στεναχωρηθείς αφού θα είναι προσωρινές και δε θα συνεχιστούν στο μέλλον. Πρέπει να ξέρεις, ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Ζυγέ. Καλό είναι, να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να μπορέσει να αισθανθεί καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Σκορπιός

Γενικά
Έχεις την αίσθηση, Σκορπιέ, ότι δε σε καταλαβαίνουν, μα δεν έχεις δίκιο (εκτός ίσως, αν μόλις μετανάστευσες σε κάποια επαρχία της Ινδίας). Σοβαρά τώρα, όσοι σε ξέρουν καλά, κατανοούν και τους προβληματισμούς αλλά και τις ανάγκες σου. Μην κλείνεσαι, λοιπόν, στον εαυτό σου και άφησέ τους να σταθούν πλάι σου και να πορευθούν μαζί σου. Μοιράσου τις χαρές αλλά και τις ανησυχίες σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου, Σκορπιέ, τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα περάσεις καλά με το ταίρι σου, σήμερα. Αν δεν έχεις σχέση, να ξέρεις ότι το μέλλον σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, Σκορπιέ. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα σήμερα, που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό, έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact