ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σύντομα θα λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα, αγαπητέ Σκορπιέ, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη χαμένη σου αισιοδοξία. Οι εμπειρίες του παρελθόντος σε κούρασαν αρκετά, αλλά σου χάρισαν τη γνώση στον σωστό χειρισμό των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να κατακτήσεις το κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί αισθηματικά, βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλά. Παρ’ όλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν θα σε απασχολήσει τώρα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια απαιτώντας άμεση διευθέτηση. Μην το αμελήσεις άλλο, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Προφύλαξε το κύρος σου σε κοινωνικό επίπεδο, με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα προκειμένου να λύσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο άμεσος τρόπος να ζητήσεις πληροφορίες είναι πάντα ο καλύτερος, αγαπητέ Αιγόκερε. Απόφυγε να εκτεθείς, με διακριτικότητα και διπλωματία. Κάποιο ζήτημα που θα προκύψει θα διευθετηθεί πολύ σύντομα, αρκεί να πάρεις γρήγορα την κατάσταση στα χέρια σου. Μην παρασυρθείς και διατήρησε την επαφή σου με την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις διάφορα προβλήματα που ίσως έχεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό προγραμματισμό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού που αρχικά πρόκειται να σε σοκάρει, αγαπητέ Υδροχόε, θα γίνει με τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα όπως δείχνουν και αυτό θα πρέπει να σου γίνει μάθημα, για να πάψεις να εμπιστεύεσαι χωρίς τεκμήρια τον οποιονδήποτε. Μάθε να λειτουργείς με σοβαρότητα, περιορίζοντας κάθε παρόρμηση, όσο είναι ακόμα καιρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα ισορροπήσουν λίγο, αρκεί να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η οικογένεια βρίσκεται δίπλα σου, αγαπητέ Ιχθύ, με κάθε δυνατό τρόπο. Μην τους απαξιώνεις και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, για να μην φτάσεις σε απομάκρυνση από την οποία θα δυσκολευτείς να επανέλθεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αξία τους και δεν χρειάζονται συστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες της καθημερινότητας και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που κάνεις και μην ασχολείσαι προς το παρόν με επαγγελματικά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact