ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θετική η πλανητική όψη φέρνει στο δρόμο σου άτομα που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Σε κοινωνικό επίπεδο οι σχέσεις παρουσιάζουν μεγάλη επιτυχία. Δείξε σύνεση και εξασφάλισε την ηρεμία που σου είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μία πολύ γόνιμη περίοδος έρχεται τώρα και σου προσφέρονται ευκαιρίες για δημιουργία και πρόοδο. Προσοχή στις μετακινήσεις και στη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να μην αμελείς για την ξεκούρασή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Και με τον Άρη στο ζώδιο σου η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου για να έχει συνέχεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι θετικές πλανητικές όψεις (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Τοξότη) δημιουργούν ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο και βελτιώνουν τις σχέσεις σε οικογενειακό επίπεδο στην επικοινωνία. Είναι μία εξαιρετικά τυχερή περίοδος κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και προώθηση δημιουργικών δραστηριοτήτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσεις την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact