ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, Καρκίνε μου, για τον κοντινό σου περίγυρο. Μην εμπιστεύεσαι τα λόγια τρίτων για οικεία σου πρόσωπα και σιγουρέψου, πριν πάρεις θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η μέρα, Καρκίνε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, Καρκίνε, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και σε κάθε σχετική συζήτηση, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Άγχος θα έχεις σήμερα, Λέων, για να προλάβεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Σε πιέζει ο χρόνος, αλλά με κάπως περισσότερο τρέξιμο θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, Λέων, θ’ αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι στη ζωή σου, την παρούσα περίοδο θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θέλεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αλλά φρόντισε πρώτα να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς σήμερα να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θα αποτινάξεις σήμερα, Παρθένε, τα «πρέπει» που σε στεναχωρούν και σ’ έχουν πάει πίσω. Γυρίζεις σελίδα, κι ακόμη κι αν οι άλλοι σε παρατηρούν περίεργα, εσύ δείχνεις να μην ενδιαφέρεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα, Παρθένε. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Παρθένε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει ταχύτατα να καλύψεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact