ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ικανοποιήσεις που δεν φαντάζεσαι, αρκεί να μην υπάρξει αδιαφορία εκ μέρους σου τώρα που οι ευκολίες διαδέχονται η μία την άλλη. Δείξε σοβαρότητα στον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα και μην αφήσεις κανέναν να εμποδίσει το δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση, θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου είναι πολύ μεγάλες. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Βάλε σε τάξη το πρόγραμμά σου και προσπάθησε να το τηρήσεις όσο σωστότερα μπορέσεις. Αργότερα θα έχεις περισσότερες δυνατότητες για δράσεις που σε ευχαριστούν ,προς το παρόν όμως περιορίσου στα απαραίτητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά. Φρόντισε να μην έχεις άγχος για την πορεία της εργασίας σου, γιατί έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι πλανήτες σου δείχνουν πλέον χωρίς περιστροφές την κατεύθυνση, που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Ετοιμάσου να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς, τώρα που σου δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα επίπεδα. Η θετική σου σκέψη και η συγκέντρωση βοηθούν το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιο φιλικό σου άτομο σε πιέζει με τις υπερβολικές απαιτήσεις του. Μην αφήνεις άλλα περιθώρια, παρά ξεκαθάρισε τη θέση σου όσο είναι ακόμα καιρός. Αργότερα μπορείς να δράσεις διαφορετικά, προς το παρόν όμως οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να ανταποκριθείς σε όσα σου ζητάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα. Είσαι σε περίοδο που έχεις πολλά έξοδα. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και παράλληλα η ανάγκη σου για αλλαγές, βοηθάει σε ακόμα μεγαλύτερη δράση. Μην βιάζεσαι να επενδύσεις σε όσα έκανες μέχρι σήμερα . Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα πριν προχωρήσεις, ώστε να βαδίσεις στην οδό της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει ισορροπήσει και νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Αν δεν υπάρχει ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή, σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact