ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22 Ιουλίου

Τοξότης

Γενικά
Μια νέα τάξη πραγμάτων φέρνει ολοκληρωτική ανανέωση στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Ο τρόπος δράσης έρχεται να εξισορροπήσει την καθημερινότητά σου με θετικά αποτελέσματα για την ψυχολογία σου και σε οδηγεί στην ευτυχία. Μην αφήσεις τον αρνητισμό των άλλων να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που θα γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Γενικά δεν πρέπει να απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Οικονομικά, θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που κάποια στιγμή θα σε αγχώσουν και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Μεγάλες ικανοποιήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα έχουν και διάρκεια. Ετοιμάσου να τις δεχτείς και μην αμφισβητείς διαρκώς οτιδήποτε θετικό σου συμβαίνει. Η καλή σου διάθεση μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Οικονομικά, θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

Υδροχόος

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, θα λάβεις μία πληροφορία η οποία θα σε απελευθερώσει και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις τις επιθυμίες σου με πιο άμεσο τρόπο. Οι φόβοι του παρελθόντος υποχωρούν και οδηγείσαι σε ολοκληρωτικές αλλαγές που θα φέρουν τεράστια ανανέωση στην ψυχολογία σου. Μην αφήσεις απόψεις άλλων να καθορίσουν το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, ενώ θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ιχθείς

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και υπόσχεται ικανοποιήσεις σε πολλούς τομείς. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για δράση που μπορεί να οδηγήσει σε μεταμόρφωση και θρίαμβο. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος και δείξε αφοσίωση, συνέπεια και μεγάλη σοβαρότητα μπροστά στις προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Πηγή:oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact