ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου προσφέρει το… απόλυτο πλεονέκτημα στις επιδιώξεις σου, κάτι μάλιστα που δεν ισχύει μόνον για σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον ίσως λάβεις μια «κομβική» βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη, ενώ ανάλογες μπορεί να είναι και οι διευκολύνσεις που θα προκύψουν μέσω ενός φορέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι πιο ευέλικτος/η σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί σε νέες κατακτήσεις και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι η πιθανή έλλειψη διάρκειας ή σταθερότητας σε μια νέα σχέση. Από καθαρά σεξουαλική άποψη πάντως αναμένεται να βρεις αυτό που ζητάς κι ακόμη… περισσότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Πάντα σου άρεσαν τα «μεγάλα πράγματα» και να που ήρθε η ώρα να τα βρεις… μπροστά σου! Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα απελευθερώνει τις οικονομικές και επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μην αποσπάσαι από πράγματα ελάσσονος σημασίας..
Ερωτικά
Εκείνο που σε εμποδίζει να χαρείς τον έρωτα όπως θα ήθελες είναι το ότι σε αυτήν την φάση παίρνεις πολύ στα σοβαρά τον ρόλο σου, κάτι που είναι εύκολο να σε φορτώσει με ανασφάλειες ή ενοχές. Χαλάρωσε λοιπόν και στείλε τον Κρόνο σου για… διακοπές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου δίνει το δικαίωμα να «ανοίξεις τα φτερά σου» και να πετύχεις μια σπουδαία συμφωνία με κύκλους που εδρεύουν στο εξωτερικό, Ανάλογη στήριξη μπορείς να έχεις και σε οτιδήποτε συνδέεται με τα ΜΜΕ ή τις εκδόσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε κάποια έκτακτα έξοδα αλλά μπροστά στα «μεγάλα» που έρχονται, κάθε τέτοια «απώλεια» μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «γόνιμη» φάση κι όλα συνηγορούν σε μια σχέση που μπορεί να σε καλύψει τόσο κοινωνικά, όσο και συναισθηματικά. Καλό είναι λοιπόν να ξεπεράσεις άμεσα τους όποιους ενδοιασμούς σου και να αποδεχθείς το νέο καθεστώς στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου δεν είναι βέβαια ένα εχέγγυο σταθερότητας κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας βρεθείς να «τρέχεις» από εδώ κι από εκεί για να καλύψεις διάφορες έκτακτες ανάγκες ή απαιτήσεις. Αν όμως κινηθείς σωστά κι οργανωμένα, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους, οι οποίοι μάλιστα θα συνδυαστούν και μια σημαντική οικονομική αναβάθμιση.
Ερωτικά
Είναι μια από τις ημέρες που οι δραστηριότητες σου μπορεί να σε φέρουν κοντά σε πολλά «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, με τα οποία σε πρώτη φάση θα ανταλλάξεις απόψεις, κτίζοντας ενδεχομένως και μια ακόμη καλύτερη ή ολοκληρωμένη συνέχεια.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική πρόταση ή μια συνεργασία που θα σε βάλει στο «κλαμπ» των ισχυρών. Αυτό φυσικά θα περιλαμβάνει και κάποιες δεσμεύσεις από την πλευρά σου αλλά πολύ περισσότερο την ανάγκη να αποδεχθείς ότι ο ρόλος σου πλέον γίνεται πρωταγωνιστικός. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να «φωτίσεις» το παρασκήνιο και κάποιες «υπόγειες διαδρομές».
Ερωτικά
Είτε ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο, είτε απλά αποσκοπείς στο να περάσεις καλά, το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει το… χατίρι, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε γνωρίσει με το κατάλληλο πρόσωπο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact