ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η λογική, η καλοσύνη και η ευγένειά σου, δημιουργούν θετικό κλίμα στον κοινωνικό σου περίγυρο, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό σου ανταποδίδει εύνοια σε όλους τους τομείς. Επωφελήσου και διεύρυνε τον κύκλο σου. Εντυπωσιάζεις και αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Περάστε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία και η ευτυχία στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις χειριστείς με μεγάλη σύνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μια νέα τάξη πραγμάτων ανανεώνει τη ζωή σου ολοκληρωτικά, αγαπητέ Τοξότη. Ο τρόπος δράσης σου έρχεται να εξισορροπήσει την καθημερινότητά σου με θετικά αποτελέσματα για την ψυχολογία σου, οδηγώντας στην ευτυχία. Μην αφήσεις τον αρνητισμό κάποιων να σε επηρεάσει καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε αρκετά πιθανές άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι ικανοποιήσεις που προβλέπονται για το ζώδιό σου είναι μεγάλες και θα έχουν διάρκεια. Ετοιμάσου να τις δεχτείς και μην αμφισβητείς διαρκώς οτιδήποτε θετικό σου συμβαίνει. Η καλή σου διάθεση μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Κριό σε προικίζει με πολύ καλή επικοινωνία και θα έχεις μεγάλο δυναμισμό. Με τις τόσο καλές επιρροές των πλανητών, θα περάσεις πολύ καλά, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, ενώ θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, θα λάβεις μία πληροφορία η οποία θα σε απελευθερώσει και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τις επιθυμίες σου με πιο άμεσο τρόπο. Οι φόβοι του παρελθόντος υποχωρούν και οδηγείσαι σε ολοκληρωτικές αλλαγές που θα φέρουν τεράστια ανανέωση στην ψυχολογία σου. Μην αφήσεις απόψεις άλλων να καθορίσουν το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άσε το άγχος που έχεις στην άκρη και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια. Προβλήματα που είχες μέχρι τώρα θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και υπόσχεται ικανοποιήσεις σε πολλούς τομείς. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για δράση που μπορεί να οδηγήσει σε μεταμόρφωση και θρίαμβο. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος και δείξε αφοσίωση, συνέπεια και μεγάλη σοβαρότητα μπροστά στις προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στον αισθηματικό τομέα και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact