ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 27 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι επιτυχίες των άλλων, σου υποδεικνύουν τον τρόπο που χρειάζεται να κινηθείς από εδώ και στο εξής. Βάλε αυστηρούς στόχους και φρόντισε να μην τους παραμελήσεις. Από τη συνέπεια που θα δείξεις, θα καθοριστεί το τελικό αποτέλεσμα. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν την προσφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η απογοήτευση που φοβάσαι βρίσκεται μόνο μέσα στη σκέψη σου και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Μην περιορίζεσαι σε σκέψεις που μπλοκάρουν κάθε δράση, αλλά άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να προχωρήσει με θάρρος ολοκληρώνοντας όσα έχεις σκεφτεί. Τα άστρα ευνοούν το θάρρος και το δυναμικό σου τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κανείς δεν φταίει αν εσύ καταδίκασες τον εαυτό σου με λάθος επιλογή. Τώρα είναι αρκετά δύσκολο να αποκαταστήσεις την εικόνα σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Αξίζει να προσπαθήσεις όμως και σίγουρα θα τα καταφέρεις, αφού έχεις συνειδητοποιήσει πόσο άστοχα φέρθηκες. Μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς πολύ καλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact