ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 27 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Ωστόσο, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου, τις ιδέες σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σου δώσουν την λύση! Εσύ απλά σήμερα φρόντισε να αφήσεις το συναίσθημα σου ελεύθερο, ώστε να μην υπάρξει ψυχρότητα στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συζητήσεις, θα μάθεις για έναν κρυφό θαυμαστή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, θα φέρουν την επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικά σου, κάνεις κάποια παρορμητικά λάθη, που θα μετανιώσεις αργότερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα, θα λυθούν σήμερα, λόγω της σοφής και ώριμης αντιμετώπισης σου! Ανταμείβεσαι την σημερινή ημέρα, για την ηρεμία, την υπομονή και την υπευθυνότητα σου, με βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο απόμακρος, αλλά αυτός είναι και ο πραγματικός σκοπός σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά, απέναντι στον σύντροφο σου, για λόγους εξουσίας και επικράτησης στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, που τώρα σε προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο, όχι τόσο συναδελφικό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα εύκολα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες στην τομέα της καριέρας! Οικονομικά, καλύπτονται υποχρεώσεις και διεκπεραιώνονται εκκρεμότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣΓενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Παραδόξως, την σημερινή ημέρα, διακατέχεσαι από έντονη επιθυμία για έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα! Προσοχή μόνο χρειάζεται, η τάση σου για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε κοινωνικές επαφές και σχέσεις, γι’αυτό φρόντισε να μην είσαι τόσο αυθόρμητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για σίγουρη βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο και για μία λύση που θα βρείτε από κοινού, μέσα από μία συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από τα πολλά ανούσια έξοδα που έκανες, τις τελευταίες μέρες! Επαγγελματικά, αν αποφύγεις νευρικότητα, καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact