ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια μίας πρόσκλησης, και οι οποίες πιθανόν να σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα στην ολοκλήρωση των στόχων σου, αρκεί να μην αδιαφορήσεις. Παρατήρησε με κάθε λεπτομέρεια όσα δεις και ακούσεις το ερχόμενο διάστημα, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις ανάλογα την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Τοξότης
Γενικά
Ο δυναμισμός και το θάρρος μαζί με τη σοβαρότητα, την καλοσύνη και τα πλούσια προσόντα σου θα γίνουν αφορμή να δεχτείς την αναγνώριση μετά από μεγάλη προσπάθεια. Αξιοποίησε την ευκαιρία που έρχεται για το ζώδιό σου, για άνοδο και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με ηρεμία και προπάντων να μην απομακρυνθείς από κοντά του. Πες κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί. Έχεις πολλές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις άμεσα.

Αιγόκερως
Γενικά
Συμφωνίες και κοινωνικές υποθέσεις ευνοούνται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Είναι ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες που σε κούρασαν αρκετά και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Τα άστρα θα κάνουν πιο εύκολη την όλη διαδικασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα δεχτείς προτάσεις χάρη στις οποίες θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Πλήρης αναθεώρηση απόψεων, συναισθημάτων και επιλογών προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία πρόκειται να σε ξεβολέψει. Αυτό βέβαια θα είναι προσωρινό και θα είναι για το καλό σου. Η αλλαγή θα οδηγήσει σε απολύτως θετικά αποτελέσματα και πολύ σύντομα θα δικαιωθείς. Συνέχισε να ακολουθείς πιστά τη διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να διατηρήσεις μια καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Ιχθύς
Γενικά
Είναι αλήθεια, αγαπητέ Ιχθύ, ότι η τόλμη και η ενσυναίσθηση δεν συμβαδίζουν πάντα, παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται ένας μικρός αλλά δυναμικός χειρισμός να φέρει θετικά αποτελέσματα. Ο κίνδυνος θα αποδειχτεί τελικά μεγαλύτερος από όσο περίμενες, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact