ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα βρίσκεσαι σε μεγάλο δίλημμα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Ευτυχώς οι πλανήτες θα βοηθήσουν το ζώδιό σου και σύντομα θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις με αισιοδοξία σε καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου σήμερα, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το πλανητικό τοπίο ξεκαθαρίζει για το ζώδιό σου και οι σωστές αποφάσεις φαίνονται πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε ξαφνικά μικρά εμπόδια που ίσως προκύψουν. Οι δυσκολίες φτάνουν στο τέλος τους και ευτυχώς δεν πρόκειται να αφήσουν κατάλοιπα. Οι επιπτώσεις θα είναι ανεπαίσθητες και σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις όλα τα σύννεφα που μπορεί να υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε νέα πρόσωπα τα οποία πρόκειται να εμφανιστούν στη ζωή σου, υποσχόμενα συμμαχίες που θα δικαιώσουν τους κόπους σου. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει μέσα σε αρνητικές σκέψεις, σχετικά με τις εξελίξεις. Η υπονόμευση προέρχεται από τον εαυτό σου και όχι από τις συνθήκες, οι οποίες μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου, οφείλονται περισσότερο στη δική σου ακλόνητη στάση, παρά στην εμμονή που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες σου ή τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Έντονες διακυμάνσεις σε σημαντικά ζητήματα προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε κουράσουν και θα σε φέρουν σε μια κατάσταση αστάθειας. Μην φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις που θα ρυθμίσουν την κατάσταση και θα δημιουργήσουν ισορροπίες απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και σοβαρός στη στάση που θα τηρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Πλήθος προτάσεων σε όλους τους τομείς πρόκειται να σε βομβαρδίσουν, αγαπητέ Ιχθύ, και θα πρέπει να κάνεις μια σοβαρή αξιολόγηση, ώστε να μην χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ίσως ασχοληθείς με τη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου, αλλά μην βιαστείς να αποφασίσεις το ύφος της διακόσμησης. Οι ευθύνες της καθημερινότητας τώρα θα μετριαστούν λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα μπορέσεις να βρεις καλές λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και η στασιμότητα θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact