ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 5 Οκτωβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο με γνώσεις και πολύ καλό χαρακτήρα, Παρθένε. Δε σου αρέσουν τα ρίσκα κι οι παρακινδυνευμένες ενέργειες. Σκέφτεσαι πάντοτε λογικά και δεν παρασύρεσαι σε ουτοπικές καταστάσεις. Σήμερα, θα έχεις την ανάγκη να πατάς γερά στο έδαφος, γι’ αυτό κι όλα τα σχέδια και οι ενέργειες που θα κάνεις, θα είναι ρεαλιστικά και πραγματοποιήσιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, για να νιώσεις πολύ καλά εσύ, αλλά κι εκείνο. Η διάθεσή σου θα είναι σήμερα πραγματικά ευχάριστη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, θα βρεις ευνοϊκές συνθήκες, για να έρθει στη ζωή σου αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε, που θα είναι πολύ καλές. Επιπλέον, θα πετύχεις ενδιαφέρουσες συνεργασίες που τελικά θα σ’ ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, αφού έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα, κάτι που θα σε οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ευφυΐα, Ζυγέ μου, είναι το μεγάλο σου προτέρημα, που σε κάνει να ξεχωρίζεις και να τοποθετείς τον πήχη πολύ ψηλά για τον εαυτό σου. Αυτό όμως δεν μπορείς να το απαιτείς κι από τους άλλους. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ικανότητες και δυνατότητες, οπότε περιόρισε τις μεγάλες σου απαιτήσεις και την κριτική στάση απέναντι στους άλλους, δείχνοντας ικανοποίηση για την προσπάθεια που κάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ζυγέ, και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Ζυγέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις θέσει, αποδεικνύονται γερές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ένα πολύ βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Σκορπιέ, είναι η εσωστρέφεια. Τελευταία όμως, έχεις αποκτήσει μια τάση μοναχικότητας κι έντονη καχυποψία. Σταμάτα αυτή την τακτική. Εμπιστεύσου τους φίλους σου, μίλησε μαζί τους και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι καλή και θα κάνετε συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Σκορπιέ, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τελευταία σε διακατέχουν έντονες προσωπικές ανασφάλειες, Τοξότη μου, ενώ δεν πιστεύεις και πολύ στις δυνατότητες των άλλων. Διστάζεις, λοιπόν, να κάνεις πράξη πολλά από τα σχέδιά σου, αφού θεωρείς ότι θα αποτύχουν. Σταμάτα να προεξοφλείς την αποτυχία, κάνε την προσπάθειά σου και θα καταλάβεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου, αφού από το τόσο άγχος που έχεις την τελευταία περίοδο, δεν τα βλέπει και πολύ συχνά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Απομάκρυνε από τη ζωή σου, Αιγόκερε, τη στασιμότητα, οργάνωσε την καθημερινότητά σου κι απάλλαξέ την από τη «μουντάδα» και το τέλμα. Ασχολήσου, έχοντας αισιοδοξία κι ενθουσιασμό, με τα προβλήματα, αλλά και τις επιθυμίες σου, κι εμπιστεύσου τα ταλέντα και τις ικανότητες σου, για ν’ ανοίξεις νέους δρόμους και προοπτικές στην προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις πολύ θετική διάθεση και θα θέλεις να διορθώσεις όποιο πρόβλημα σε απομακρύνει από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Αιγόκερε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή τη ημέρα. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact